Автоматизация на производство

Автоматизация на производство

джей ем би еоод

Автоматизация на производство от Джей Ем Би ЕООД е гаранция за перфектно и качествено изпълнение на процеси, чрез които се освобождават хора от извършването на определени функции или цели операции по определена поточна линия.
Процесите заменят човешката намеса, като по този начин се намаляват възможностите са грешки, увеличава се производителността и се намаляват разходите.

Автоматизация на производство

Предлагаме пълна или частична автоматизация на производсто за всички видове машини и съоръжения в металообработката, дървообработване, балиране, хранително-вкусова и питейна промишленост, пакетиране и подреждане.
За да Ви бъдем от полза е необходимо да се запознаем с Вашето производство и етапа, на който се намира.
Използваме съвременни програмируеми контролери, както и периферна техника за гарантирано правилно изпълнение на всеки детайл от Вашата линия.

Уважаеми клиенти, Джей Ем Би ЕООД може да „роботизира“ напълно или частично вашият производствен цикъл.
Обърнете се към нашите консултанти и направете Вашето запитване.
Ще се постараем да Ви отговорим в най-кратки срокове, като при поет ангажимент ще спазим стриктно Вашите желания и договорености !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Post

Програмируеми логически контролери

Програмируеми логически контролериПрограмируеми логически контролери

Програмируеми логически контролери Програмируемите логически контролери представляват специализирани микропроцесорни устройства служещи за автоматизирано контролиране и управление на процеси. За решаване